Kies voor een goede rijschool

Wil je je rijbewijs zo snel mogelijk halen zodat je lekker zelf de weg op kunt? Kies dan voor rijschool Dekker in Eindhoven. Dit is de oudste rijschool van Nederland maar dat wil zeker niet zeggen dat ze niet met de tijd meegaan.

Hoog slagingspercentage

Ze zorgen ervoor dat je pas op examen gaat als jij daar aan toe bent dus als je ook echt kunt autorijden. En natuurlijk zakken er dan nog mensen maar het slagingspercentage is hoog omdat de meeste kandidaten de eerste keer hun rijbewijs halen. En dat is toch wat iedereen het liefste wil.

Verschillende rijbewijzen

Bij rijschool Dekker kun je terecht voor alle mogelijke rijbewijzen. Denk hierbij aan het gewone autorijbewijs B voor particulieren of het motorrijbewijs A. Ook voor professionele chauffeurs worden opleidingen verzorgd zoals het vrachtwagenrijbewijs C of het busrijbewijs D. De beroepsopleidingen kunnen compleet verzorgd worden maar er zijn ook nascholingscursussen mogelijk. Deze cursussen kunnen aan mensen afzonderlijk gegeven worden maar zijn ook mogelijk voor grote groepen. Als je als bedrijf bijvoorbeeld 20 vrachtwagenchauffeurs in dienst hebt die wel een nascholingsdag kunnen gebruiken is dit ook mogelijk.

Verschillende opleidingen mogelijk

Naast complete rijopleidingen en nascholingscursussen kun je bij de rijschool ook terecht voor losse cursussen. Hierbij kun je denken aan een slipcursus of een opfriscursus voor als je lang niet gereden hebt en weer wat wilt wennen aan het drukke verkeer.

Vraag informatie aan

Om zeker te weten dat rijschool Dekker voor jou de beste keuze is kun je contact opnemen via de mail of telefoon en je laten informeren over de mogelijkheden. Daarnaast kun je je ook aanmelden voor een gratis infomiddag. Op deze middag kun je alles vragen wat je maar weten wilt over de opleiding en krijg je ook een gratis rijles.